Home — Algemene bedrijfsinformatie
Vestigingsadres Bell Expo BV
Transportweg 7-03
7007 CL Doetinchem

T 0314-330059
F 0314-332971
M 0653-198320
Routebeschrijving
Faktuuradres
Bell Expo BV
Blokhuislaan 190
7006 EZ Doetinchem
Postbus
Onze postbus is opgeheven.
Indien u nog een postbus adres van ons in uw systeem heeft, kunt u die verwijderen.
KvK
BTW
Bank
Kamer van Koophandel Anhem Nr.: 09055953

BTW nr: NL.8230.66.587.B.01

ABN-AMRO
Terborgseweg 4
NL-7005 BA Doetinchem
IBAN: NL49FTSB 0936 4563 88
BIC: FTSBNL2R
Algemene voorwaarden
Geschiedenis
1985: Bell Expo wordt opgericht door Henk van Bellen. Hij werkte bij Vitatron in Dieren (het huidige Medtronic) als chef publiciteit en was verantwoordelijk voor alles wat met de uitingen van het bedrijf te maken had, zoals: corporate identity, folders, fotografie, tentoonstellingsbouw, en congres organisatie. Na een aantal reorganisaties binnen Vitatron werd ook Henk bedankt voor zijn goede werk en werd werkeloos op zijn 48e. Na een jaar solliciteren was hij het zat, kon niet meer stil zitten en is toen begonnen met het opzetten van een eigen bedrijf in Doetinchem. Een jaar later was dit een feit, Bell Expo is officieel opgericht op 1 januari 1985 met als hoofd doel internationale tentoonstellingsbouw.

1987: Na een paar jaar ging het goed met Bell Expo en er was een redelijke klantenkring opgebouwd. Janny van Bellen (de vrouw van Henk) werkende bij M&S mode in Doetinchem als verkoopster, zegt haar baan op en komt ook in de onderneming om de administratieve taken op zich te nemen en mee te werken op locatie door heel europa. Bell Expo wordt omgezet in een vof.

1990: Otto van Bellen (de zoon van Henk) treedt bij in de onderneming. Deze wordt bij zijn aantreden omgezet in Bell Expo CV. Otto werkte als elektromonteur bij de firma "van de Moore" in Doetinchem. Pa en Ma van Bellen hadden het behoorlijk druk en waren op zoek naar personeel. Otto was al een aantal keren mee geweest en vond het leuk werk dus waarom niet bij Bell Expo werken? Dat ging echter niet zomaar; de plaats in de onderneming moet verdiend worden dus moest daarvoor hard gewerkt en geleerd worden. na een paar jaar krijgt Otto langzaam meer verantwoordelijkheden ter voorbereiding van de overname van Bell Expo in 1997.

1995: De partner van Otto, Angelique Verheij komt in de onderneming om de taken van Janny over te nemen. Daartoe volgt ze een middenstandsopleiding en haalt haar diploma. Ook Angelique gaat mee op locatie door heel Europa.

1997: Bell Expo CV wordt in 1997 geheel door Otto en Angelique overgenomen. Later dat jaar richten zij Bell Print op; een onderneming voor een aanverwante tak van de standbouw, namelijk grootformaat printen en belettering.

2006: Bell Expo CV wordt omgezet naar een vof. ter voorbereiding van de overgang naar een BV. Het pand aan de Voltastraat wordt te klein en er zijn plannen om een nieuwbouw bedrijfshal aan te kopen aan de Havenstraat in Doetinchem, de project ontwikkelaar laat het echter afweten en er wordt intensief gezocht naar een andere geschikte locatie.

2008: Bell Expo wordt omgezet naar een BV io. en in november wordt het pand aan de Transportweg aangekocht. In december wordt er over verhuist.

2010: Bell Expo BV io. wordt in mei omgezet naar een BV.

2011: Dochteronderneming ″WrapR.nl″ wordt begin van het jaar opgericht en de nieuwe website wordt gelanceerd.″WrapR.nl″ is een onderneming die zich specialiseert in voertuig wrapen (carwrap) en window tinting voor voertuigen. Klik hier om de site te bezoeken voor meer info!

2011, Juli: Oprichter Henk van Bellen heeft in goede gezondheid de respectabele leeftijd van 80 jaar bereikt. (gefeliciteerd Pa.)


Mede door de steun van familie en vrienden is de onderneming geworden wat het nu is en dan in het bijzonder de steun van broer Martin van Bellen die in de computer business zit en de taak van systeem beheerder op "vrijwillige" basis uitvoert (meestal in de avonduren en als het net niet uitkomt en dan komt hij toch!)

Otto en Angelique, hebben inmiddels 2 jongens; Luke (2003) en Niels (2006).

Henk en Janny, trekken er met de caravan meerdere weken in het voor- en na-seizoen op uit en staan nog steeds klaar als er hulp nodig is (maar niet te veel en langzaam aan).